2
3

Despre Usile metalice & Usile de interior marca KASTILIO

Usile metalice marca KASTILIO sunt produse calitativ superioare. Ele se deosebesc prin designul deosebit, eleganta si stil. Diversitatea modelelor precum si adaptarea lor la nevoile clientilor fac din usile de metal marca KASTILIO liderul gamei de usi din categoria sa.
 
 
Sunt construite din 2 foi tabla de otel dublu decapata de 0.7 mm, cu ranforsari interioare in forma de ‘’Z’’, canturi faltuite ce confera o mare rezistenta intregului ansamblu, toc profilat din tabla de otel dublu dacapata de 1mm.

Etansarea este asigurata prin garnituri tubulare aplicate pe tocul usii.

Finisarea este realizata prin vopsire in camp electrostatic cu material plastic de calitate superioara cu propietatii ce asigura un aspect modern si rezistenta marita la actiunile metalice. Nuantele sunt diferite in functie de stoc si cerinte.

Securitatea si sistemul de inchidere este compus din  broasca principala ‘’multisistem’’cu inchidere in 5 puncte, cu cilindru cu amprenta digitala, sild antiefractie si drill pastila rotativa. Lanterna incorporata pentru noapte. Sonerie pe partea stanga a usii. Sistem avansat de securitate cu 7 chei: A.B. cheie de montaj; C.D.E.F. si G. chei pentru proprietar care dezactiveaza cheia A.B.  patru balamale ce permit reglarea usi stanga-dreapta si sus-jos.

Usile pentru interior marca KASTILIO sunt produse calitativ superioare. Ele se deosebesc prin designul elegant,eleganta si stil. Diversitatea modelelor, multitudinea de dimensiuni si culori adaptate nevoilor clientilor precum si pretul accesibil fac din usile pentru interior marca KASTILIO varful gamei categoriei din care fac parte.
 
 
Sunt construite pe structura din lemn solid, doua foi de mdf de 8 mm acoperite cu folie de pvc  de cea mai buna calitate. Maner elegant format din doua silduri rotunde, unul pentru maner si unul pentru butuc, pe interior se inchide cu fluturas. culoare argintie. Balamalele sunt fixe de culoare argintie, trei bucati pentru fiecare usa, se pot monta pe oricare din laterale in functie de cum se doreste deschiderea: stanga, dreapta.

 

Usa Metalica 2 yale


Model: k-514

Usa Metalica 2 yale

Usa metalica 1 yala


Model: K-504

Usa metalica 1 yala
Produse Noi